Monday, February 23, 2009

~ KaPreZA 09

yehaaaa....selama 3 hari karival berlangsung di Dataran Panggung Seni UKM, KAPREZA 09 atau Karnival Premier Zaba 09 berlangsung dgn jayanya..tahniah buat adik2 Jr ku sekalian..uolz 'kendu'...huhuhu..:) dan selama 3 hari jugak aku menetap di UKM untuk memberi sokongan penuh kpd adik2 yg tersyg..:)

Macam2 aktiviti berlansung sepanjang 3 hari karnival ini dibuat.. dengan keadaan cuaca pada paginya sehingga ke jam 3 ptg yg sgt panas terik selepas itu hujan turun dgn lebat sepanjang 2 hari program, namun semua ni tidak menghalang dan menjatuhkan semangat semua pihak tuk menjayakan karnival ni.

Bertemakan "Mencipta kegemilangan", KaPreZa 09 mmg vogue abis dgn Sprint Test nye, Autoshow nye, Motorlicious nye, Bintang kecil yg menyebabkan aku menjadi juri untuk pertandingan nih...heheh.., forum perdana la, ape lagi ek.... haaa battle of the sexes yg menjadikan aku seorang penjaga checkpoint terakhir.( hukhuk.besh giler buli peserta), pertandingan mewarna, Zaba Starz, Bayi fotogenik..n byk lagi la...

N pabila segala program terlaksana, tibe mlm penutupan sebagai mlm yg akan menjadi kenangan sampai bile buat adik2 sekalian... penat lelah, jerit pekik, marah suke semua org akan dikenang sampai biler2...n congratz to all the AJK n majlis tertinggi KaPreZa 09 kerana uolz mmg 'kendu'...hehehe.. tahun depan adik2 jgn lupe buat lagi vogue ek...biar semua org jelous..yuhuuuuuu...

Ni antara gmbr2 yg aku sempat snap buat kenangan adik2 sumer:)




~ ni gambar time AUTOSHOW...kete ni sumer menang..
Ni adalah video yg menarik ek..kl nk tgk video nih, pause dulu lagu kat My Lovely Bear tu..sebab nnti tak dgr suara video nih...oraitt..selamat menuntun:)
video
~ adik nih Idola kecil Tv9, masuk jd peserta Pertandingan Bintang Kecil

video

~dikir barat di majlis penutupan ~ lagu bertajuk SAVE GAZA

3 comments:

ayu aziz said...

akk~~
thnkz sbb tlng kteowg kire marks ari tuh eh..
hak3
jasa mu di kenang..
=p

Nurul Hajar said...

hulaaaa...sama2 dik cyg....keje sikit je tuh...no problm la.. kesian i tgk uols dh kepenatan..

suehashim said...

salam.
kak, nak tanye ape tajuk lagu b4 lagu skrg ni erk? izzit kerna sayang? sy try cari lagu tu xdpt..huhu....looking forward for ur reply. thanks. ukm ppl~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...