Sunday, October 24, 2010

Jalan jalan di Bandung 2

rindu rinduan jadi kenang kenangan...... ( tetibe berkumandang lagu spin) dan tetibe ku teringat pak supir selama 5 hari di bandung.. rindu pakcik tuh, sgt baik, smp kan dia sanggup angkat barang2 yg kitaorg shoping kat pasar baru walaupun dia ckp, berat sakit bahu dia. sgt kesian. tp bila nk tolong bawak dia tak bagi..

ok.. tetibe tgh taipp. segala nya hilang. tension. tu sebab dpt gejala malas hupdate blog setiap hari tuh.. ( ceewah alasan tetap ado).. biasalah, manusia tak lari dari beralasan..:p

marilah kita ke pangkal jalan. enggak bisa ngomong panjang2... senang citer bgtau.. sy di bandung keje nya hanya shoping shoping shoping.. then makan makan makan..itu rutih di siang hari.. rutin malam hari, tido tido tido:) ape ape pun, sgt best.. kepada kawan2 ku yg teringin sgt nk pegi, di suggest kan supaya korang pergi, feel sendiri perasaan shoping kain lace tuh.. kompem juling mata korang...
sila tgk kain je.. juling tak??? :)


nasib korang tgk kat cini, kl tgk secara life, rasanya rm1k pun tak cukup
ni.. grrr grrrr.... mmg hantu shoping..

takmo citer panjang lebar... di pasar baru mmg shoping kain lace je.. then adik n abg ipar aku buat suit.. murah je.. semurah kain lace semeter:P ( eceh, murah sgt tuh).. mmg la best.. tak dpt di gmbrkan dgn kata2 sebenarnya.. tp org ty. sy jawab jugak.. cuma ikhlas tak ihlas je jawab tuh.. hehhehee

mari tgk gmbr je la.. tak larat nk membebel sorang2 pagi2 buta ni..




kain kain.. pilih pilih




@ tangkuban perahu..


wuwuwuwuuwt.. tetibe angin malas menguasai diri..so smp disini sja citer episod kita ni.. babye.. nnti smbung lagi...

2 comments:

mEiZ SHA said...

yanggggggggggg
sgt canteknyer lace2 tu sumer..:)

Nurul Hajar said...

darling meiz sha, mmg sgt cantek.. ayuh kita ke bandung secara beramai2..heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...