Tuesday, June 16, 2009

Selamat kawin:)

salam..selamat pagi sumer kengkawan.sy baru bgn dr tido..jam menunjukkan kul 1248am...patutnya time tido, tp aku terbalik...time bangun nih,...takpela..kecian la kat aku...aku dh tido td..puas dh tido..td papar iklan jap kat uolz..sambil2 g layan mimpi2 indah ku...hahhha..


ok lah...dh tido, otak pun dh segar ckit..pe la otak pun leh segar cm sayur gak ke..buleh je! mata pun dh segar..so marilah kite menulis serba sedikit cerita disebalik persembunyian ku selama 3 minggu menyorok bwh batu...bukan bwh tempurung yea..tak muat lak nk masuk..hohoh


mane nk start dulu pun aku tak tau...ok la aku nk citer yg best2 je la sepanjang cuti sekolah yg berlansung selama 2 minggu..cam aku sekolah je kan.. takpe..janji aku layan cuti, tak cukup lagi ke cuti 2 bulan cik aja oii..haha..ok...start cuti sekolah aku dpt jemputan kawin classmate aku mase tingkatan 5 dolu,..5 sains 1.. ok gak ape, aku citer sal cuti sekolah, kire ade relate gak la ngan sekolah,hhaaa..suke ati ko la ja..cik fatin syahirah..opsss..skrg dh jadi puan..lupe..sowy fatin..telah selamat diijabkabulkan bersama pasangannya bernama shafek..cmtu la kot, aku pun tak hingat dh...mase time tgk pengantin smp kan, tetibe aku terasa cm nk kawin gak...waaaaaa...koya pe kamu nurul hajar nk kawin...ala, saje je nk berkoya....sekali sekalo bukan selalu...hahha.. lama aku dok kat umah faten semata2 aku terhingin nk bergambar kat pelamin ngan pengantin..so kesanggupan menunggu sehingga pukul 3 ptg tuk bergambar adalah satu perkara yg mustahil sudah berlaku pd ku.. dh dpt tuh, bergmbr la puas...aku jd director suh pengantin pose..ni ade beberapa helai gmbr yg sempat di curi yea...:)







selamat pengantin baru to puan fatin syahirah n hubby







ni sumer ex-clasmate ku bersama pengantin,angkat tgn sape lak pasnih..







director of coz kena dok depan...wahaa






lihat la pengantinnya jgn lihat aku yea...

























kite dok bwh je..jgn dok kat kusi..nnti lambat kawin..hahhaha

itu je la yea..cerita nya.eh jap..ade lagi citer sebenarnye...minggu kedua cuti..tp nnt la aku cuti..iklan lagi..mahal bayar iklan nih, rugi tak publish..wakakaka...k la..selamat menuntun ya kawan2..daaaaaaaa:)


Image Hosted by ImageShack.us


















5 comments:

Sweet Lavender said...

hi..kak aja..
lama x singgah cni...huhu
keep in touch ya...
~~cryst~~~

Nurul Hajar said...

hai cryst...keep in touch too

Qaseh Rai'ha said...

aja...
nape suami die mcm muke bf aku je...
hik3

xmgkin bf aku da kawen....

Nurul Hajar said...

pelanduk 2 serupa kot.. boy ko gemuk ckit, hubby die kurus ckit..cmtula aku nk yakin kan ko yg tu bukan boy ko..hahaha

Qaseh Rai'ha said...

wahhh...
nsb baik.
hahahahaha

klu x,
mau putus kawan ni!

kih3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...