Saturday, April 25, 2009

in the afternoon..

emm..tghari rupenya,...giler lama aku tido...ni hasil dari 3 hari aku tak cukup tido sebelum2 nih..tido lmbt bgn awal..cmne nk wat...sebab pg2 dh kena g membanting tulang,,hhooho..

dlm post aku yg lepas..aku kata nk citer sal azam aku di hari lahir ku yg ke-23 kan..emmm,.ni aku citer la..

azam aku de 2 je...hoho..pertamanya,...aku nk finish kan ijazah sarjana aku ni dgn cemerlang dan gemilang n aku nk grad tahun depan dgn gembiranya menyarung jubah konvo buat kali kedua nya...n aku akan pastikan..tesis sarjana belum ade tajuk..tp takpe..after exam nih, aku g berjumpa lecturer ku untuk berbincang sal tajuk yg aku nk buat...de sikit masa lagi...

n azam aku yg kedua ialah...aku nk kawin...hahhahah...cmne tuh>??? tunggu je la ek....:) insyaAllah de rezeki, satu ari nnti, aku akan kawin gak...aminnnn..kengkawan n adik2 yg daptkad jemputan aku nnti,,jgn lupe dtg..tak dtg siap korang..ngehngeh:p ..nape aku berazam begini, sebabnye..mase ari besday aku tuh,,majoriti kengkawan yg bg wish besday mesti akan disusuli ngan pertanyaan biler nk kawin, tak sabar nk mkn nasi minyak kamu..hhu..

ni aku dh jawab dh..conclusion nye,,tunggu je la...maybe next besday aku...korang takde ty cmni lagi kot..sebab aku dh mtunaikan...huh..insyaAllah...


~santek tak pelamin nih?? hhuhu


~sesuci nya cinta mu~



~baju nikah idaman ku~ ngeh ngeh...

2 comments:

NahWaL said...

wah ibuk!kok baju nikahnya gitu dong?

Nurul Hajar said...

waaaa napa sih??? itu hanya omong2 saja...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...