Saturday, June 18, 2011

Shawl Habibi lagi cantik dan anggun kalau anda pakai

makanya.. silalah beli.. sgt cantik ok.. diperbuat drpd kain chiffon yg sejuk.. tak panas pun.. sgt best.. n sgt cantik... dikelilingi bunga2 ros yg comel lote kalau anda pakai anda juga akan nmpk comel lote:) sy tak tipu..

mari tgk gmbr, kalau berkenan, sila komen status ini, tunggu smp sy reply or just add facebook sy, coz dkt dlm facebook sy ada lagi byk sampel yg cantik2 seperti anda.. mari kita cuci mata sempena nak raya ni.. ayuhhh...




 kan sy kata, cantik seperti anda kan... sy tak tipu.. betul tak... ha.. apa lagi..jgn lepaskan peluang. mari grab sehelai dua helai... shawl ni takde di jual di kedai2 tudung di Jalan TAR or sebagainya.. ini adalah copyright reserve dari Butik..nk tahu harga, sila add sy di facebook k... tq..bai darling

3 comments:

tiramisu said...

sgt cantek!!! bape ek? =)

Wawa Yusoff said...

mek..!

aku suke title baru blog kau.

"ini cek mek molek"

sangat cute..! :)

Nurul Hajar said...

tiramisu: RM60 sehelai

cik wawa yusof: tq yea cik puan lebahmerahjambu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...