Wednesday, January 02, 2013

Family day.. Saujana Janda Baik baik

Sungguh lama ku tidak menerjah masuk belog ku ini.. 

terus bercerita je lah ye.. saya dan keluarga mengakhiri tahun 2012 dgn pergi bercuti satu keluarga ke Janda Baik.. tempay yg dituju, Saujana Janda Baik.. 

komen sikit suasana sekitar..

jika anda nk buat family day office = sy rasa tempat ini tidak sesuai. sebab 

1. hanya ada 2 villa sahaja
2. 1 utk villa max 10 org, satu lagi max 20 org
3. villa nya takde bilik, ala2 studia konon2nya.. so kalau ada prgi family day office, tentu2lah anda tak kenal yg lain selain dr family anda kan, takkan la nk berhimpit dok dlm satu villa tuh.. serba salah pulak rasanya..
4. takde cafe atau restoran dlm kawasan villa, kalau nk mkn kena order, atau masak sendiri.. mampu ke nk masak sendiri.. hihihi

jika anda nk buat family day utk keluarga anda sahaja - tempat ni sesuai..
1. memang lain dr yg lain. keluar rumah, turun tangga .masuk sungai..
2. tempat istirehat keluarga yg mendamaikan.. malam2 tido bunyi air sungai mengalir.. selain dari bunyi org berdengkur..hihi
3.ada tempat bbq yg sgt luas dan selesa.
4. kalau tak muat tempat tido dlm villa, boleh tido kat beranda vila yg sgt luas, tilam tak perlu risau, ada disediakan 20biji tilam, sorang satu, nk tido seret je kat tempat tido yg anda suka.. 
5, walaupun takde bilik, tp dia ada 3 bilik air. ok la


ok, mari kita tengok gambar2 fihari kejadiann























1 comment:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll./ juga catatan atau buku universitas), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...