Monday, February 07, 2011

Sepupu ku kawin lagi..lailailaiiiiii..



entry ini sudah lama sebenarnya tido didlm draft folder sy.. tiba masanya di keluarkan.. pesen taip sekerat jalan, takde gmbr taknk publish.. sama alkisah entry ini jugak, puas sy mencari gmbr..

skrg memang musim sepupu sepapat kawin.. grrrrr... sepupu kamu yg ini bila mau kawin..nnti nk ty bakal suami saya yea..ahaks..


verangan benar dh ada bakal suami... (im looking for) heheheh

tetapi memang sudah lumrah alam umur2 begini memang layak dh jadi bini olang laki olang..
tp pesanan sy satu je la buat sepupu yg buat kenduri luar dari KL, jangan la buat kenduri
di waktu cuti perayaan seperti baru2 ini.. hazab rasanya bila time pulang ke KL....
suffer 4 jam di highway.. sedangkan highway itu dibuat utk mempercepatkan perjalanan.
. tapi ape yg ado.. fuh..harus mengucap banyak2 skrg... ingat Allah..:)

takpela,, itu je pesan dari sepupu mu ini.. jgn buat time cuti yea.. yg best buat time raya puasa, konfirm sepupu makcik pakcik korang sumer akan ada.. dan jgn lagi nk mengata
sedara mara tak balik..hahahaa..


k lah.. .. pics tell more about the majlis yg berlansung sebenarnya. tp sy tgh mencari gmbr utk diupload di dlm entry ini..... ini perkahwinan sepupu sy sebelah abah sy, berlangsung di
Dewan Jubli, Raub Pahang.. pada 6 Feb 2011.. ( sila ignore tarikh pd gmbr yea)



ini pelamin yg indah...sy org pertama merasmikan kerusi itu ;;hahah.
. diamm... pengantin tarak tau




pengantin berarak menuju ke pelamin



duduk la penat dh




acara merenjis





ha.... korang nmpk tak nmpk tak cm ada byg2 sy berdekatan pelamin itu... kan kan..






pengantin lapar mau makan




suap menyuap mengeratkan kasih sayang:)




ini sesi bergmbr selepas makan beradap




bila dh penat berposing.. tangkap gmbr sendiri pula



orait.... itu je gmbr yg sempat di upload... majlis meriah dgn band dari my pak itam n the geng... kami sepupu sepapat busy di awal majlis bermula. lepas itu duduk relax saje seperti di atas....

SELAMAT PENGANTIN BARU kepada Kak Huda n Abg Awie:) semuga kalian berdua berbahagia hingga ke syurga..amin... doakan sepupu mu ini pula yea...:)




2 comments:

.::cintabungablogspot::. said...

cantik jugak tema hitam & gold nie kan... menarik sgt :)) heheh...

Nurul Hajar said...

yup..nice colour. Wedding u buat la warna ni.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...