Wednesday, January 26, 2011

Pernah kau terfikir nak pakai bikini

hahahahhaahahamboiii..hot tak title post kali nih sendiri suka sebab sendiri mengada2 tak tau nk tulis tajuk ape.. ok.. pas nih kasi gam sikit blog ni..eh eh.. jgn la.. kita kan kawan baik semuanya...:)

ini tidak ada kena mengena dengan sy malahan dgn anda semua.. tetapi terasa teringin nk beli bikini comel tuk my niece... pasti comel kau berenang kan.. asal aku pergi masuk Pavilion, jumpa kedai jual baju renang mesti akan masuk tuk melihat bikini budak kecik..sgt comel ok:) PERNAH TERPK NK PAKAI BIKINI?? pernah pernah?? masa kecik2 dulu tak kesampaian nk pakai bikini.. sebab skrg pun ala2 taik kucing je pandai berenang, bila suh belajar pasal lain cepat je buleh pandai, tibe suh belajar berenang, terkulat2 setahun pun tak pandai2... ape nih nurul hajar..

dan secara tetibe sy memiliki hobi berenang.. dulu masa dok kondo dgn kawan2 kat seri kembangan, memang rajin setiap hari terjun swimming pool kat umah tuh. now dh pindah ke rumah parents, mcm gaya kena berenang kat atas katil je..hehe.. tetapi skrg masih addicted juga dgn kolam renang, pantang nmpk, kompem akan menjerit2 seperti kuntilanak nmpk anak dia:) so bercita2 juga ingin membeli sebiji rumah seperti service aparment utk memudahkan saya terjun swimming pool kot2 mimpi berenang;) FYI, sy tau satu gaya berenang je. kuak lentang tp selalunya tak berkuak,, terapung je atas air tuh, tgk2 dh duk tepi kolam... bergerak sendri ok..itu je sy tau.. ni kena cari suami pandai berenang ni.. leh tiap2 hari belajar berenang ngan suami:) weeeeeeeeee...


JUGA teringin bila dh ada anak nnti, nk ajar anak berenang sedari kecil.. campak je dia dalam kolam... sebab org ckp, budak kecik akan automatik berenang kuak2 kaki dia bila dia dlm air.. sebab masa dlm perut ibunya pun dia bernafas dlm air... so.. believe it or not she/he can survive if her/his mother put them in the water:).huhuhu.. acu try test tgk:) kena tunggu sy ada anak baru boleh try.. takpun try guna anak patung... ko gila!!!!


bai






2 comments:

miss fatihah said...

haha comel gle entry nih :)

Nurul Hajar said...

hehehe. comel like u, fatihah:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...