Wednesday, October 28, 2009

Single n Available

Ha.. pehal tetibe tajuk tuh kuar lak.. okies dun worry guys. ni bukan nk promote diri i ke ape. bukan bukan tak berniat pun.. tp mmg pun im single n available ok.. harap maklum sumer.:)(hint baik punya dh nih, tak tau nk bg hint cmne lagi dh) hheheh... i sememangnya hanya ade abah, mama, kakak abg n adik n ank sedara , saudara mara n kawan2 i je kat bumi ini.cewah.. bumi tuh.. tak hingat.. n tiada siapa yg istimewa di hati i buat masa skrg nih.. ( SubahanaAllah Nurul Hajar, ko bagi hint ape lagi nih) :) n tiada siapa yg berjaya mencuri hati i buat masa sekarang nih ( hint yg ketiga aku bg) amek la.. amek la amek la.. ( k, hint terakhir,..)ENOUGH



happy being as a single girl.. single daughter.. eh tak.. i ade kakak sorang di atas abg i. harap buleh memahami ape yg i nk smp kan ye..kl tak phm ,sile call i di talian 013 *******.. ok, tak jadik nk bg number,..takut nnti ade yg nk ngorat lak. masyaAllah perasan sungguh la nurul hajar nih.. fine aja fine! takmo bg sudeh... i tak heran pulak.. ( wkakakaka.. sape berani berkata begitu.. meh i balas, ade i heran kat u!) hahahha..



bercerita pasal situasi single mingle nih..i like berada pd keadaan skrg,, sgt suke ok! tp takdela suke smp biler2.. nk jugak berasa kawin, nk jugak berasa ade suami, nk jugak rasa gosok baju suami g keje, nk jugak rasa buat sarapan tuk suami, n jugak rasa manje2 ngan suami nk jugek rasa sumernya la...hehehe.. pendek kete, sumer nk rasa.. so, suke i tuh, takde la smp biler2 ye, satu hari nnti, i akn berasa suke sebab dh nk bersuami..n lagi suke kl dh ade suami nnti.. gituh la lebih kurang kan.. nk bagi hint lebih2 kan, nnti nmpk sgt aku nih gatal..hahhaa..tp tak, adat n lumrah biler sudah menjangkau usia sebegini.. berapakah usia i.. sila kira sendiri kl mau tau.. i lahir selepas 29 tahun merdeka.. ha, KIRA KIRA KIRA.. g amek kalkulator, kire betul betul.. kang tak betul dh salah umur i uolz tafsir kang..





KIRA KIRA KIRA

calculate my age..yezzza

kepada yg dh tau, diam2 sudeh..shhhhhhhh





dan kepada yg tak tau.. i bersykur dgn nikmat yg Allah kurniakan sekarang nih,, ade keluarga yg luvely, de kawan2 yg memahami n yg melayani n yg sanggup melayani karenah i...hoho..thanks to kawanku nawal.. merangkap bakal jiran tp tak kesampaian sudeh..lupekan je la nawal ek.. mungkin kite takde jodoh nk berjiran..hahah. weh, ingatkan nk bgtau umur, sekali citer lain da..hahhaa..namauuuu bgtau umur i, kire ar sendiri, i pandai matematik, uolz kena pandai matematik gak.. tak kire i! kl nk ober ckit, add math terus.. lagi buleh terus dpt tarikh lahir i biler lagi...huhuhu.. kuar sekali bagai formula sin kos tan ntah pape lagi ntah..:) check it ou babe!!!!!




n kepada sumer rakan2 lain... tetibe sayu lak rasa.. thanks so much uolz... sobsob.. i tak g mane2 pun, tp tetibe sayu,,hoho.. n i tak kawen pun lagi calon pun takde lagi.. ( hint kelima) :p serunuk rasa sebab kawan i nk kawin, i biler la ek,, tp takpe, mungkin dh jodoh die kawin umur skrg, tak rugi pun n tak de pape pun yg berisiko, untung lagi ade la, nnti umur dh 50tahun, die dh de cucu, gituhhh,, nawal, ingat, umur 30 anak ko dh 6 k.. ingat tuh. jgn lupe ,..hoho.. ape2 pun , bercerita pasal anak, sumer ini rezeki yg dtg dr tuhan, kl kite dikurniakan anak dlm masa terdekat slps kawin, bersyukur la dgn nikmat n rezeki yg dikurniakan, n awalaupun kite tidak dikurniankan secepat itu, bersyukur juga atas nikmat yg Tuhan bg kat kite, sebab dh ade suami yg menyayangi and etc..




wahahaha..tak sangka lak i bercerita pasal suami, pasal anak pasal kawin.. eh, dont misunderstanding ya, im not marry yet, but im gonna marry soon, dengan siapa, itu hanya ALLAH yg tahu.. berserah segalanya pada takdir, n kita sbg hambanya berusaha sedaya yg buleh,, n cepat atau lambat itu bergantung kepada rezeki n usaha masing2...thats all.. wallahualam...



Do you want to marry me? ( hint keenam n terakhir tuk post kali nih):)



jgn layan gmbr ni over2 ek, ckit2 sudeh.. adik beradik tuh...hoho

1 comment:

aishah~ said...

chillax syg.. kalo dh jodoh x ke mane.. hehe.. ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...